Vad kan vi plåtslagare göra för dig i Dalarna?

När du behöver plåtslagare i Dalarna kan du vända dig till Björbo Plåt som ett seriöst plåtslageri i Dalarna. Våra utbildade och certifierade plåtslagare är specialister på att tillverka alla typer av plåtslageriprodukter och även montering av dessa.

När du behöver anlita en plåtslagare i Dalarna kan du vända dig till oss på Björbo Plåt som kan erbjuda dig yrkesutbildade plåtslagare i Dalarna. Vi har varit verksamma som plåtslagare i Dalarna under många år och har ännu längre sammanlagd erfarenhet i plåtföretaget. Det gör att du kan vara trygg då du anlitar oss för att utföra dina plåtarbeten i Dalarna. Vill du få mer information om vad vi som plåtslagare i Dalarna kan göra för dig är du välkommen att kontakta oss genom formuläret på denna hemsida.

 

Vad gör en plåtslagare?

En plåtslagare i Dalarna utför ett flertal olika arbeten inom byggsektorn. Bland annat utför vi takläggningar i plåt, sätter upp plåtfasader och monterar avvattningsprodukter som hängrännor, stuprör och fönsterbleck. Vi kan också montera taksäkerhetsprodukter som exempelvis snörasskydd, takstegar, gångbryggor och livlinefästen.

 

Tillverkning av plåtslageriprodukter

En plåtslagare i Dalarna utför inte bara montering av plåt på tak och fasader. Vi arbetar också mellan varven på verkstaden där vi tillverkar den plåt som vi sedan monterar. Att tillverka plåt med exakt passform kräver en mycket god kunskap inom yrket. Vi tillverkar bland annat takplåt för montage på tak, skorstensplåt, fasadplåt och många andra plåtdetaljer för fastigheter. När vi tillverkar plåtslageriprodukter kan vi använda oss av flera olika plåtmaterial och plåt i olika kulörer, beroende på beställarens önskemål.

 

Försäljning av plåtslageriprodukter

Utöver att vi tillverkar och använder plåtslageriprodukter i samband med våra uppdrag så tillverkar vi även plåtslageriprodukter på beställning som vi säljer till privatpersoner och företag i Dalarna. Det innebär att om du själv vill montera takplåt eller en skorstensplåt kan du beställa måttanpassad plåt direkt på vår verkstad. Självklart kan vi även erbjuda leverans av den köpta plåten till arbetsplatsen. Våra plåtslagare i Dalarna har stor kunskap inom plåthantverket och klarar av att åta sig att tillverka alla typer av plåtslageriprodukter, med anpassning till kundens specifikationer.

 

Takläggning med plåtslagare i Dalarna

Björbo Plåt erbjuder dig plåtslagare i Dalarna för din takläggning. Vi kan åta oss alla typer av plåttakläggning, för villor, lägenhetsfastigheter, industrilokaler, kontor och kulturbyggnader som kyrkor, herrgårdar och mycket annat. Våra medarbetare har stor kunskap inom plåtslageri vilket gör att vi kan utföra takläggning som kräver avancerad planering och designtillverkning av takplåt.

 

Beställa takläggning

När du behöver takläggning kan du anlita våra plåtslagare i Dalarna som besitter en stor kunskap inom takläggning med plåt. Du börjar med att använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt möte där vi går igenom dina önskemål. Därefter så sätter vi ihop en offert för din takläggning där vi ger dig ett fast pris för vårt arbete inklusive allt material. Efter att du har granskat vår offert, där du får ett konkurrenskraftigt pris, kan du välja att acceptera vår offert. Om du accepterar vår offert kommer vi att detaljplanera tidsplanen för vårt arbete så att nödvändiga förberedelser kan ordnas.

 

Tillverkning av takplåt

Innan vi påbörjar arbetet på taket så brukar vi i vissa fall utföra tillverkningen av takplåten utifrån de mått som vi har mätt upp på plats. Vi tillverkar takplåten i det plåtmaterial och med den kulör som du har valt. Om vi även ska byta ut annan plåt i samband med vår takläggning, som exempelvis skorstensplåt, hängrännor och stuprör, så förbereder vi även dessa plåtdetaljer. I andra fall så utför vi grundarbetet först, så att taket blir helt tätt, och tillverkar därefter takplåten i vår verkstad.

 

Grundarbete och montering av takplåt

När vi har tillverkat plåten för ditt tak påbörjar vi arbetet på taket. Det sker genom att den gamla takplåten, eller takteglet, rivs bort, tillsammans med eventuella takreglar. Därefter tas den gamla takpappen av och vi lägger ny takpapp på taket och använder sedan kallasfalt i skarvar för att vattentäta taket.

När grundarbetet är klart, monterar vi slutligen den takplåt som vi har tillverkat. 

 

Kontakta oss

Om du vill få hjälp av en plåtslagare i Dalarna för din takläggning eller tillverkning av plåtslageriprodukter kan du kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt besök där vi får underlag för den offert som vi lämnar. Utöver takläggning kan vi också erbjuda dig andra typer av tjänster som exempelvis tillverkning och montering av fasadplåt. 

Behöver du hjälp med plåtslagning i Dalarna? Skicka offertförfrågan här!

Vi ser till att du får kontakt med upp till fem plåtslageri i Dalarna som matchar ditt behov och dina önskemål. Att skapa en förfrågan är kostnadsfritt och utan köpkrav.