Vi är ett plåtföretag i Dalarna som tillverkar plåtslageriprodukter

Om du ska lägga om ditt plåttak eller behöver ha andra formanpassade plåtdetaljer kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tillverkningen. Våra plåtslagare i Dalarna har en stor kunskap inom plåthantverksyrket och klarar av tillverka alla sorters plåtprodukter.

Om du är i behov av plåtslageriprodukter som takplåt då du ska lägga om taket eller nya fönsterbleck vid fönsterbyte kan du vända dig till Björbo Plåt, som är ett plåtföretag i Dalarna. Vi tillverkar all den plåt som du behöver och kan erbjuda olika typer av plåtar i olika färger. Vi har yrkesutbildade plåtslagare i Dalarna som är experter på plåttillverkning och som besitter en stor hantverkskunskap då det kommer till att tillverka specialdesignad plåt. Vi kan förstås även hjälpa dig med montering av dina plåtslageriprodukter - exempelvis då du ska lägga om taket.

 

Tillverkning av takplåt

När du ska lägga om ditt tak behöver du välja vilket typ av plåt du ska välja. Det finns stålplåt, aluminiumplåt och zink som har behandlat ytskikt vilket gör att plåten inte rostar men också säkerställer att den tål frost, fukt, sol och regn. Att lägga takplåt kan ibland vara nödvändigt på äldre hus som inte tål så stor belastning och därmed inte klarar tyngden av exempelvis ett tegeltak. Ett plåttak av stålplåt väger cirka 5 kilogram per kvadratmeter medan ett aluminium-tak endast väger cirka 2 kilogram per kvadratmeter. Vi kan tillverka alla typer av plåttak för din fastighet i olika kulörer.

 

Att lägga plåttak

För att ett plåttak ska monteras på ett korrekt sätt, krävs kunskap och erfarenhet. Att ha ett helt vattentätt tak är väldigt viktigt för alla fastigheter, då fukt i bostaden ger upphov till skador och mögel. Därför ska ett plåttak helst läggas av ett plåtföretag i Dalarna som har utbildade plåtslagare i Dalarna som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att lägga plåttak. Ett korrekt monterat plåttak håller vanligtvis i 20-30 år, beroende på väder och vind. I samband med att du ska lägga nytt plåttak bör du samtidigt riva bort den gamla takpappen och ersätta den med ny takpapp, som tätas ordentligt med kallasfalt.

 

Anlita plåtföretag i Dalarna

När du ska göra en takomläggning av ditt plåttak kan du tryggt vända dig till Björbo Plåt, som är ett plåtföretag i Dalarna som varit verksamma under många år. Våra plåtslagare i Dalarna har yrkesbevis men också en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi kan ta oss an alla typer av plåtuppdrag. Vi tillverkar all plåt som du behöver för din takomläggning själva i vår verkstad. Här använder vi moderna maskiner men också gammal hederlig hantverkskonst för att forma plåtslageriprodukter. Självklart får du också garantier på utfört arbete så att du kan känna dig säker med vårt arbete även efter att vi är klara. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tillverkning av plåtslageriprodukter och montering av ditt plåttak.

 

Tillverkning av plåtslageriprodukter

Vi är ett plåtföretag i Dalarna som kan erbjuda dig tillverkning av plåtslageriprodukter. Vi har varit verksamma inom plåtbranschen under en lång tid och har fått många goda omdömen från våra kunder genom åren. Vi tillverkar plåt för takläggning, väggmontage, plåtdetaljer för fasader och plåt för andra områden som exempelvis skorstensplåt, öppna spisar och fönsterbleck. Våra plåtslagare i Dalarna har en stor kunskap inom plåthantverket och kan hjälpa dig med alla typer av plåttillverkning. Vi kan erbjuda dig plåtslageriprodukter för försäljning, men också stå till er tjänst när det kommer till montering av de plåtdetaljer som vi tillverkar åt dig.

 

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss för att erhålla mer information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med tillverkning av plåtdetaljer. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett möte där vi kan ta del av dina önskemål. Då kan vi samtidigt utföra mätningar så att vi kan lämna en exakt offert med ett konkurrenskraftigt pris för den plåt du vill få tillverkad. Om du även vill att vi ska utföra arbetet med att montera din plåt kan du som privatperson använda dig av ROT-avdraget som ger dig ett avdrag på 30 % av våra arbetskostnader.

Behöver du hjälp med plåtslagning i Dalarna? Skicka offertförfrågan här!

Vi ser till att du får kontakt med upp till fem plåtslageri i Dalarna som matchar ditt behov och dina önskemål. Att skapa en förfrågan är kostnadsfritt och utan köpkrav.