Försäljning av plåtslageriprodukter

Björbo Plåt är ett plåtslageri i Dalarna som kan erbjuda dig tillverkning och försäljning av plåtslageriprodukter efter dina behov. Hos oss kan du hitta takplåt, fasadplåt och specialdesignade plåtprodukter utifrån dina önskemål. Vi kan också hjälpa dig med montering av din plåt.

Björbo Plåt är ett plåtslageri i Dalarna som tillverkar, säljer och monterar plåtslageriprodukter i Dalarnas län. Vi kan erbjuda dig tillverkning av alla typer av plåtprodukter som exempelvis plåttak, skorstensplåt, fönsterbleck, avvattningsprodukter och specialdesignade plåtdetaljer. Vi har varit verksamma under många år och har genom åren fått mycket goda recensioner från våra kunder för vår service och för våra plåtarbeten som håller en hög standard. Om du söker ett seriöst plåtslageri i Dalarna kan du kontakta oss för information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med att tillverkning av plåtslageriprodukter.

 

Ett plåtslageri som tillverkar och säljer plåtslageriprodukter

Vi är ett plåtslageri i Dalarna som erbjuder tjänster inom plåtslageri till företag och privatpersoner i Dalarna. Vi har egen tillverkning av plåtslageriprodukter för byggindustrin vilket innebär att vi kan tillverka alla former av plåtdetaljer för din fastighet. Ska du lägga om ett plåttak eller montera en plåtfasad på en företagslokal kan vi hjälpa dig med tillverkning av din plåt. Du kan själv välja vilken typ av plåt du vill att vi använder, som exempelvis stålplåt, zinkplåt eller aluminiumplåt. Det går även att erhålla plåtslageriprodukter i olika kulörer. Du kan genom formuläret på vår hemsida kontakta oss för ett boka ett möte där vi kan utföra mätningar av den plåt som du vill beställa. Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris.

 

Försäljning av plåt för din fastighet

När du behöver köpa plåt för ditt tak eller andra plåtdetaljer som exempelvis fönsterplåt, skorstensplåt eller avvattningsprodukter, kan du vända dig till ett plåtslageri i Dalarna som har fått massor av goda omdömen från sina kunder. Björbo Plåt har utbildade plåtslagare i Dalarna som besitter en stor kunskap inom hantverket och kan därmed tillverka alla möjliga plåtslageriprodukter. I vår verkstad har vi moderna maskiner med vilka våra plåtslagare kan tillverka skräddarsydda plåtdetaljer utifrån dina önskemål. Utöver att vi tillverkar och säljer plåt, kan vi också hjälpa dig med monteringen av dina plåtprodukter.

 

Montering av plåt

Om du vill få hjälp med att montera takplåt, fasadplåt eller andra plåtdetaljer på din fastighet kan Björbo Plåt, ett välrenommerat plåtslageri i Dalarna, hjälpa dig med din montering. Våra plåtslagare i Dalarna har en stor kunskap då det kommer till att tillverka och montera plåt av alla dess former. Vi kan bland annat hjälpa dig med din takomläggning, där du själv kan bestämma vilken typ av takplåt du vill använda, eller sätta upp en plåtfasad för en industrilokal eller ett kontor. Vi tillverkar plåten själva i vår verkstad och monterar den sedan på din fastighet, till ett fast pris. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med dina plåtarbeten.

 

Att tänka på då du ska lägga ett plåttak

Om du ska lägga om taket så finns det några saker som du behöver tänka på så att allt går korrekt till. Om du innan har haft en annan takbeklädnad som exempelvis betongpannor och vill byta till ett plåttak kan det krävas bygglov. Mer information om du behöver bygglov för att kunna lägga ett plåttak får du hos kommunens byggnadsnämnd.

 

Ett plåttak behöver normalt bytas, alternativt underhållas, var 30:e år. Dock så rekommenderas att takpapp byts ut efter 20 till 30 år, vilket kan vara ett skäl till att göra en takomläggning även om taket har ett hyggligt skick utvändigt. För att säkerställa att taket inte fått några skador och släpper igenom fukt, bör man även besiktiga taket varje år. Skulle taket vara skadat, rekommenderar vi att nödvändiga reparationer eller  takomläggning utförs omgående. 

 

Kom i kontakt plåtslageriet Björbo Plåt

Björbo Plåt är ett plåtslageri i Dalarna som erbjuder tillverkning, försäljning och montering av plåtslageriprodukter. Våra plåtslagare i Dalarna har genomgått yrkesutbildningar och har lång erfarenhet inom branschen vilket gör att det finns kunskap att tillverka alla typer av plåtdetaljer. Du är välkommen att göra en offertförfågan genom formuläret på vår hemsida för att boka ett platsbesök där vi kan diskutera hur vi kan hjälpa dig med dina plåtarbeten. Vi lämnar alltid ett fast pris på våra arbeten, innehar nödvändiga försäkringar och lämnar även garantier på både arbetet och de plåtslageriprodukter vi säljer.

Behöver du hjälp med plåtslagning i Dalarna? Skicka offertförfrågan här!

Vi ser till att du får kontakt med upp till fem plåtslageri i Dalarna som matchar ditt behov och dina önskemål. Att skapa en förfrågan är kostnadsfritt och utan köpkrav.