Kom i kontakt med Björbo Plåts plåtslagare i Dalarna

Kom i kontakt med Björbo Plåts plåtslagare i Dalarna

Är du intresserad av någon av de tjänster vi erbjuder, eller har frågor kring plåtslageri i Dalarna? Dra dig inte för att kontakta oss redan idag!

Björbo Plåt är ett plåtföretag i Dalarna som vänder sig till både företag och privatpersoner som önskar hjälp med plåtslageritjänster, exempelvis tillverkning av plåtslageriprodukter. För dig som är i behov av professionell service från yrkeskunniga plåtslagare i Dalarna med möjlighet att tillverka och montera måttanpassade plåtdetaljer i ett brett urval av plåttyper och kulörer, är vi på Björbo Plåt det självklara valet. 

Kundanpassad plåtslagning

Vårt plåtföretag i Dalarna har en bred kompetensbas som gör att vi kan anpassa våra tjänster efter dina behov. Om du vill ha en plåtdetalj specialdesignad och tillverkad efter specifika mått, löser vi det. Är du också i behov av hjälp med montering eller plåtslageri på plats, fixar vi även detta. Boka ett kostnadsfritt möte med oss redan idag, så kan vi hitta den bästa lösningen för ditt projekt och lämna en offert utan köpkrav. 

Behöver du hjälp med plåtslagning? Boka ett möte med oss redan idag!

Björbo Plåt är ett seriöst plåtslageri från Dalarna med hög kompetens inom allt från tillverkning till montering av alla sorters plåtprodukter. Vi bokar gärna in ett möte för rådgivning, diskussion och offertlämning gällande ditt behov av plåtslagning i Dalarna.

Vad säger våra kunder om oss?

J
Sveriges bästa plåt/plåtslagare. Det inte dom kan lösa går inte att lösa heller. Rakt och ärligt.
Jonas Moberg
H
Snabba och trevliga. Bra pris!
Hans Jones
D
Med ett leende på läpparna efter att ha fått professionell hjälp av yrkeskunniga plåtslagare så kommer man gärna tillbaka. Tack
Dan Elfstromolund