Tillverkning av plåtslageriprodukter

Tillverkning av plåtslageriprodukter

Björbo Plåt är ett plåtslageri i Dalarna som även utför tillverkning av plåtslageriprodukter. Våra plåtslageriprodukter riktar sig främst till byggbranschen där vi kan erbjuda allt inom tunnplåt för industrier, lägenhetsfastigheter, villor och andra typer av fastigheter. Våra plåtslagare i Dalarna har en gedigen kunskap inom plåthantverksyrket vilket gör att vi kan tillverka alla typer av plåtdetaljer i olika plåtmaterial. Vanligtvis arbetar vi med förzinkad plåt men kan även tillverka plåtslageriprodukter i många olika typer av plåt. Utöver tillverkning av plåtslageriprodukter erbjuder vi även privatpersoner och företag tjänster som montering av plåtdetaljer, takläggning och försäljning av plåt.

 

Plåtföretag i Dalarna

Vi är ett plåtslageri i Dalarna som erbjuder plåtarbeten, tillverkning av plåtdetaljer och försäljning av plåt till företag och privatpersoner. Björbo Plåt har plåtslagare i Dalarna som är utbildade inom och har en omfattande erfarenhet inom plåtslageri i Dalarna vilket betyder att vi kan åta oss uppdraget att tillverka alla typer av plåtdetaljer i flera olika plåtmaterial. I vår verkstad har vi moderna maskiner för plåttillverkning, men vi använder oss även av gamla hederliga plåtverktyg för att forma plåtdetaljer för hand. På så sätt kan vi leverera plåtslageriprodukter av högsta kvalitet som är anpassade efter kundens specifikationer. Du är välkommen att kontakta oss om du behöver tillverkning av plåtslageriprodukter. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att göra en offertförfrågan, så kontaktar vi dig, diskuterar hur vi kan hjälpa dig och återkommer med en offert med ett konkurrenskraftigt pris.

Behöver du hjälp med plåtslagning i Dalarna? Skicka offertförfrågan här!

Vi ser till att du får kontakt med upp till fem plåtslageri i Dalarna som matchar ditt behov och dina önskemål. Att skapa en förfrågan är kostnadsfritt och utan köpkrav.