Plåtslagare Dalarna omslagsbild

Erfarna plåtslagare i Dalarna som prioriterar kvalitet

Välkommen till oss på Björbo Plåt. Vi är ett plåtföretag med kunniga yrkesplåtslagare som erbjuder företag och privatpersoner plåtslagningstjänster av högsta kvalitet. Genom att kombinera användningen av modernt maskineri, gediget hantverk och många års erfarenhet, kan vi säkerställa att allt som lämnar vår verkstad håller hög standard.

Boka möte

Behöver du hjälp med plåtslagning? Boka ett möte med oss redan idag!

Björbo Plåt är ett seriöst plåtslageri från Dalarna med hög kompetens inom allt från tillverkning till montering av alla sorters plåtprodukter. Vi bokar gärna in ett möte för rådgivning, diskussion och offertlämning gällande ditt behov av plåtslagning i Dalarna.

Plåtslagare Dalarna är en hemsida som drivs av det kvalitativa plåtföretaget Björbo Plåt.


Vi på Björbo Plåt erbjuder plåtslageritjänster av högsta klass. Vare sig du behöver takplåt, snörasskydd, skorstensplåt, väggplåt eller andra plåtdetaljer tillverkade eller monterade, kan du med trygghet vända dig till oss.

Plåtslagare Dalarna, Plåtföretag Dalarna, Plåtslageri Dalarna bild

Försäljning av plåtslageriprodukter

Björbo Plåt är ett plåtslageri i Dalarna som kan erbjuda dig tillverkning och försäljning av plåtslageriprodukter efter dina behov. Hos oss kan du hitta takplåt, fasadplåt och specialdesignade plåtprodukter utifrån dina önskemål. Vi kan också hjälpa dig med montering av din plåt.

Vad säger våra kunder om oss?

J
Sveriges bästa plåt/plåtslagare. Det inte dom kan lösa går inte att lösa heller. Rakt och ärligt.
Jonas Moberg
H
Snabba och trevliga. Bra pris!
Hans Jones
D
Med ett leende på läpparna efter att ha fått professionell hjälp av yrkeskunniga plåtslagare så kommer man gärna tillbaka. Tack
Dan Elfstromolund

Vad kan vi plåtslagare göra för dig i Dalarna?

När du behöver plåtslagare i Dalarna kan du vända dig till Björbo Plåt som ett seriöst plåtslageri i Dalarna. Våra utbildade och certifierade plåtslagare är specialister på att tillverka alla typer av plåtslageriprodukter och även montering av dessa.

Plåtslagare Dalarna, Plåtföretag Dalarna, Plåtslageri Dalarna bild
Plåtslagare Dalarna, Plåtföretag Dalarna, Plåtslageri Dalarna bild

Vi är ett plåtföretag i Dalarna som tillverkar plåtslageriprodukter

Om du ska lägga om ditt plåttak eller behöver ha andra formanpassade plåtdetaljer kan du kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tillverkningen. Våra plåtslagare i Dalarna har en stor kunskap inom plåthantverksyrket och klarar av tillverka alla sorters plåtprodukter.

Några av Björbo Plåts tjänster

Vill du veta lite mer om de tjänster vi erbjuder? Klicka dig vidare nedan för att läsa mer.
Är det något du inte hittar svar på, eller vill du ta del av någon av de tjänster vi erbjuder? - Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gladeligen!

Läs mer om våra tjänster
Plåtslageri
Plåtslageri i Dalarna

När du söker efter ett plåtföretag ...

Läs mer här

Tillverkning av plåtslageriprodukter
Tillverkning av plåtslageriprodukter

Björbo Plåt är ett plåtslageri i Da...

Läs mer här

Försäljning av plåtslageriprodukter
Försäljning av plåtslageriprodukter

Vi är ett plåtslageri i Dalarna som...

Läs mer här

Behöver du hjälp med plåtslagning? Boka ett möte med oss redan idag!

Boka möte

Vi ser till att dina plåtprodukter monteras korrekt

Med över 30 års erfarenhet inom allt vad plåtslageri innebär, har våra plåtslagare i Dalarna goda helhetskunskaper inom plåtslagning. Därmed kan du som kund känna dig trygg i att allt från tillverkning till montering sker på ett fackmannamässigt sätt och att våra produkter håller i längden.