Försäljning av plåtslageriprodukter

Försäljning av plåtslageriprodukter

Vi är ett plåtslageri i Dalarna som tillverkar och säljer plåtslageriprodukter till privatpersoner och företag. Björbo Plåt är ett plåtföretag i Dalarna som sedan många år tillbaka har levererat plåtdetaljer inom byggbranschen. Vi tillverkar all plåt på vår verkstad med hjälp av dels moderna maskiner, men också genom gammal hederlig hantverkskonst. Våra plåtslagare i Dalarna har yrkesbevis inom plåtslageri och har dessutom varit verksamma inom branschen under många år. Detta gör att vi kan tillverka och sälja alla typer av plåtslageriprodukter i ett flertal olika typer av plåt.

 

Vi har tillverkning och försäljning av plåtslageriprodukter

Våra plåtslagare i Dalarna är genuina hantverkare som utför sitt arbete med stolthet. Det gör att vi kan tillverka plåtslageriprodukter i alla dess former och för ett stort antal användningsområden. Vi säljer designad takplåt, väggplåt, skorstensplåt och många andra plåtdetaljer. Utöver försäljning av plåtslageriprodukter kan vi också hjälpa dig med montering av din plåt som exempelvis vid takläggning.

 

Vill du veta mer om hur våra plåtslagare i Dalarna kan hjälpa dig med dina plåtslageriprodukter är du välkommen att kontakta oss för mer information. Du kan också använda vårt formulär på hemsidan för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan diskutera dina behov av plåtslageriprodukter och erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris. 

Behöver du hjälp med plåtslagning i Dalarna? Skicka offertförfrågan här!

Vi ser till att du får kontakt med upp till fem plåtslageri i Dalarna som matchar ditt behov och dina önskemål. Att skapa en förfrågan är kostnadsfritt och utan köpkrav.