Plåtslageri i Dalarna

Plåtslageri i Dalarna

När du söker efter ett plåtföretag i Dalarna kan du tryggt vända dig till oss på Björbo Plåt. Vi har plåtslagare i Dalarna som utför plåtarbeten åt företag och privatpersoner. Våra plåtslagare är utbildade och innehar yrkesbevis samtidigt som de har en stor erfarenhet inom plåt vilket gör att de klarar av att utföra alla typer av plåtarbeten. Utöver att vi lägger plåttak eller utför andra former av plåtarbeten så tillverkar vi och säljer plåt. 

 

Anlita professionella plåtslagare i Dalarna

Vi utför takläggning på villor, industrifastigheter, lägenhetshus och många andra typer av fastigheter. Vi åtar oss även uppdrag att tillverka plåt och lägga plåttak på äldre byggnader som kräver ett stort hantverkskunnande. Vi tillverkar och monterar även fönsterplåt, skorstensplåt, taknock plåt och andra specialdesignade plåtdetaljer. Vill du få mer information om hur våra plåtslagare i Dalarna kan hjälpa dig med ditt plåtslageriprojekt, är du välkommen att kontakta oss för mer information. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett möte där vi kan lyssna på dina önskemål och lämna information. Därefter får du en offert med ett konkurrenskraftigt pris för ditt plåtslageri-arbete.

Behöver du hjälp med plåtslagning i Dalarna? Skicka offertförfrågan här!

Vi ser till att du får kontakt med upp till fem plåtslageri i Dalarna som matchar ditt behov och dina önskemål. Att skapa en förfrågan är kostnadsfritt och utan köpkrav.