Välkommen till Björbo Plåt - ett gediget plåtslageri med rötter i Dalarna

Välkommen till Björbo Plåt - ett gediget plåtslageri med rötter i Dalarna

Vi på Björbo Plåt är kunniga plåtslagare som hjälper företag och privatpersoner i Dalarna med högkvalitativ och kundanpassad plåtslagning.

Sedan 1990 har vi stått till dalfolkets tjänst för all service relaterat till plåtslageri i Dalarna. Vi har en egen kombinerad butik och plåtverkstad i Djurmo där vi förenar möjligheterna med modernt maskineri och flexibiliteten av traditionell gedigen hantverkskonst. Därigenom kan vi leverera plåtslageri av högsta klass anpassat till era önskemål, och detta till konkurrenskraftiga priser. Med många års erfarenhet inom branschen, har vi hunnit samla på oss massor av goda omdömen från nöjda kunder. Jonas Moberg, som anlitat våra plåtslagare i Dalarna, skriver så här:

Sveriges bästa plåt/plåtslagare. Det inte dom kan lösa går inte att lösa heller. Rakt och ärligt.

Vi hjälper dig med plåtslageri i Dalarna

Om du vill bli vår nästa nöjda kund och få hjälp av kvalitetsinriktade plåtslagare i Dalarna, är du välkommen att boka in ett möte med oss genom något av kontaktformulären på hemsidan, eller kontakta oss via telefon eller mail.

Behöver du hjälp med plåtslagning? Boka ett möte med oss redan idag!

Björbo Plåt är ett seriöst plåtslageri från Dalarna med hög kompetens inom allt från tillverkning till montering av alla sorters plåtprodukter. Vi bokar gärna in ett möte för rådgivning, diskussion och offertlämning gällande ditt behov av plåtslagning i Dalarna.

Behöver du hjälp med plåtslagning? Boka ett möte med oss redan idag!

Boka möte

Här hittar du oss på webben